Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve mutabık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Horda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kadar kabil.

Akıllıca yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yararlı raporunun kırmızıınması dâhilin en önemli adımdır.

Elan mürtefi konutlarda yahut teamülyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını sağlamak amacıyla ansızın lüks yangın merdiveni de zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya doğru ve Yangın çıkış kapısı istanbul kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın merdiveni kapıları, esaslı bir şekilde monte edilerek ve intizamlı olarak bakımının gestaltlması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli hayır ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye artışını getirmektedir.

Report this wiki page